Woningontruiming

Frisse Kater B.V. verzorgt uw woningontruiming tot in de puntjes.

Woningontruiming (sterk) vervuilde woningen

Frisse Kater B.V. | 10+ Jaar Ervaring | 085 06 08 777

Door onze unieke specialisatie in het reinigen van extreme & uitzonderlijke situaties, kunnen wij opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen gedurende de meest uitdagende periodes in een mensenleven. Wij kunnen ruimtes niet enkel saneren bij verwaarlozing, overlijden of andere gebeurtenissen maar ook leeg en schoon opleveren.

Frisse Kater BV voert diverse typen woningontruimingen uit. Over het algemeen betreffen dit woningen die jarenlang zijn verwaarloosd waardoor reguliere ontruimingsbedrijven deze opdrachten liever niet aannemen. Denk hierbij aan woningen die vervuild zijn door dierlijke ontlasting en urine, woningen die vol staan met afval, of woningen die tientallen jaren niet zijn schoongemaakt.

Bij de woningontruimingen die wij uitvoeren heeft de bewoner vaak te kampen (gehad) met psychische problemen, verslaving, eenzaamheid en / of andere problematiek. Het komt ook vaak voor dat de bewoner in de woning is overleden, of in een zeer genegligeerde staat is aangetroffen.

In sommige gevallen kunnen wij direct starten met de ontruimingswerkzaamheden. In andere gevallen zullen wij eerst de plek van overlijden moeten reinigen of andere reinigingswerkzaamheden uitvoeren. Hierna starten wij het tweede traject waarbij de gehele woning wordt ontruimd en schoongemaakt.

Reguliere woningontruimingen

Vanwege onze unieke specialisatie voeren wij geen reguliere woningontruimingen uit. Onder een reguliere woningontruiming verstaan wij een woning die op normale wijze is bijgehouden over de jaren, en enkel moet worden leeggeruimd zonder verdere bijzonderheden.

Voor dit soort werkzaamheden kunt u het beste contact opnemen met een boedelontruimer of verhuisbedrijf.

Woningontruiming met of zonder schoonmaak na overlijden

Wanneer u contact opneemt met ons omtrent een woningontruiming bepalen wij eerst wat voor type ontruiming het betreft. Enkele belangrijke punten waar wij op letten zijn: 1) Is de bewoner in de woning overleden? 2) Hoe ernstig is de woning vervuild, en 3) Hoeveel spullen / afval staat er in de woning?

Indien de bewoner in de woning is overleden, stellen wij eerst vast of de plek van overlijden moet worden gereinigd. Indien dit het geval is brengen wij hier eerst een offerte voor uit. Wij voeren nooit een schoonmaak na overlijden en ontruiming op een en dezelfde dag uit.

Nadat de plek van overlijden door ons is schoongemaakt, gedesinfecteerd, en ontgeurd ontvangt u (indien gewenst) van ons een offerte voor het leegruimen en schoonmaken van de gehele woning. Wij kunnen natuurlijk ook enkel de ruimte waarin de bewoner is overleden voor u ontruimen.

Indien het een situatie betreft waarbij er geen schoonmaak na overlijden is vereist, zullen wij u vragen ons overzichtelijke foto’s van alle ruimtes toe te sturen. U kunt ons dezen toesturen per email met een korte omschrijving van uw wensen. Ook horen wij graag wat voor type woning het betreft (i.e. rijtjeshuis, vrijstaande woning, appartement enz.) en hoe deze toegankelijk is (i.e. lift, trap, galerijwoning enz.).

Kosten woningontruiming

Op basis van de door u toegezonden informatie en foto’s berekenen de totale kostprijs. In de meeste gevallen ontvangt u van ons één totaalprijs voor het gehele traject. Geen verassingen achteraf dus. Bij zeer vervuilde woningen met enorme hoeveelheden afval zullen wij een afspraak op locatie inplannen om de woning eerst te bezichtigen alvorens een prijs uit te brengen.

Bij wederzijds akkoord arriveren wij op de afgesproken dag en datum. Na een korte kennismaking starten wij direct met de ontruimingswerkzaamheden. Spullen met financiële of sentimentele waarde worden door ons apart gehouden en aan u overhandigd na afloop van de werkzaamheden.

Reinigingsspecialisten

Door onze unieke specialisten in het reinigen van extreme & uitzonderlijke situaties, kunnen wij uw woning na de ontruiming ook weer tiptop in orde maken. Zo heeft u gedurende het gehele proces maar met één firma te maken. Wel zo gemakkelijke natuurlijk!

Het maakt niet uit hoe ernstig een woning is vervuild, de kans is groot dat onze specialisten deze weer schoon krijgen. Ook kunnen wij u helpen met unieke vervuilingssituaties zoals het verwijderen van lijklucht, urinelucht, nicotineaanslag, schimmelaanslag en meer.

Afvoeren grofvuil

Bij een woningontruiming verzorgen wij alle benodigdheden m.b.t. de afvoer van al het afval / grofvuil. Hierbij wordt gebruik gemaakt van afvalcontainers die worden geleverd door onze vaste partners en de volgende dag weer worden verwijderd.

Waar mogelijk proberen we afvalstromen te scheiden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor uw portemonnee.

Veelgestelde vragen

Kosten: Voor een kostenindicatie van de werkzaamheden hebben wij de volgende gegevens nodig: 1) adres van de woning, 2) korte omschrijving van uw wensen, en 3) overzichtelijke foto’s van de ruimtes.

Duur: De duur van de ontruiming is geheel afhankelijk van de omvang van het project. Over het algemeen nemen de werkzaamheden 1 tot 2 dagen in beslag. Wij voeren ook zeer grote, complexe ontruimingen uit waarbij wij 1 tot 2 weken bezig kunnen zijn met een woning. Dit betreffen ontruimingen waarbij bijv. 100 tot 200 m3 aan afval uit een woning wordt verwijderd.

Verhuizen en opslag: Wij zijn enkel inzetbaar voor het ontruimingen van woningen. Wij bieden geen verhuisdienst of opslagdienst aan. Wij kunnen uw spullen ook niet wegbrengen naar een opslaglocatie.

Werkgebied: Wij voeren woningontruimingen uit door geheel Nederland.

Laat ons u helpen

Het ontruimingen van een (sterk) vervuilde woning is zwaar werk. Laat ons u helpen om uw woning op efficiënte en veilige wijze te ontruimen. U bent bij ons altijd in goede handen. Wij zijn 24/7 inzetbaar en voeren werkzaamheden uit voor families, als woningbouwvereniging en andere partijen. Wij staan klaar om te helpen, wacht dus geen moment langer. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, of mail / bel ons direct via info@frissekater.nl of 085 06 08 777.