Schoonmaak plaats delict

24/7 Dienstverlening voor de schoonmaak plaats delict – Landelijke dekking

Schoonmaak Plaats Delict

Frisse Kater B.V. | 10+ Jaar Ervaring | 085 06 08 777

Er bestaat geen ‘visueel’ schoon wanneer het aankomt op schoonmaak plaats delict. Het is zeer zorgvuldig werk met als doel om de ruimte hygiënisch en veilig achter te laten, i.p.v. enkel visueel schoon (schijn saneren). Het klinkt misschien overdreven, maar zelfs één bloedspetter of ziekteverwekkende aërogeen kan serieuze gezondheidsgevaren opleveren. Blootstelling hieraan kan leiden tot besmetting met HIV, tuberculose, hepatitis C, herpes, E. coli en meer.

Voor de schoonmaak plaats delict maken wij gebruik van een systematische werkwijze. Dit zorgt ervoor dat wij ieder soort plaats delict op efficiënte wijze kunnen schoonmaken en desinfecteren. Onze schoonmaaktechnici zijn bekwaam in het verwijderen van schadelijke biologische verontreinigingen, als ook onaangename geuren. Als saneringsspecialisten is onze primaire doel altijd om zo min mogelijk schade aan de ruimte toe te brengen, en deze te restaureren naar een veilige en leefbare staat.

Professionele schoonmaak plaats delict

Al onze schoonmaaktechnici moeten verplicht een 2-jarige training doorlopen voordat zij dit werk zelfstandig mogen uitvoeren. Dit omdat zij te maken krijgen met biologisch gevaarlijk afval zoals bloed, weefsel en menselijke lichaamssappen etc. Biologisch afval kan zeer gevaarlijk zijn voor de gezondheid en vormt een reëel risico op infectie en ziekte. Dit soort afval zou dus enkel schoongemaakt en verwijderd moeten worden door getrainde professionals.

Wanneer het op onze veiligheid aankomt behandelen wij elke schoonmaak plaats delict op dezelfde wijze. Al onze schoonmaaktechnici zijn compleet beschermd met beschermde kleding, ademhalingsbescherming, en gezichtsbescherming die allen éénmalig worden gebruikt en vervolgens weggegooid als medisch afval.

Wij werken uitsluitend met professionele schoonmaak en reinigingsmiddelen. Al onze gereedschappen en benodigde materialen zijn met zorg geselecteerd om ruimtes op efficiënte wijze terug te kunnen brengen naar hun pre-traumatische toestand.

Onze werkwijze

Wij werken altijd met drie zones. Controle zone, bufferzone, en schone zone. Dit verzekert ons ervan dat er geen kruisbesmetting plaatsvindt tussen de verschillende schone en verontreinigde gebieden.

Tijdens de schoonmaak plaats delict verwijderen wij alle sporen van vuil, chemicaliën, bloed en biologisch materiaal. Persoonlijke eigendommen die niet gered kunnen worden demonteren wij en voeren deze af als medisch afval.

Nadat de grote schoonmaak heeft plaatsgevonden wordt de ruimte gereinigd met een dikke laag desinfectans die overal overheen wordt gesprayd. Na dit proces wordt de ruimte nogmaals geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat deze veilig is. Indien de ruimte veilig wordt verklaard, behandelen wij deze na met een geurvernietiger. Dit verzekert ons ervan dat er geen onaangename geuren zullen achterblijven.

Laat het aan de professionals over

Schoonmaak plaats delict moet correct gebeuren door getrainde professionals. Gebeurt dit niet, dan bestaat er een reële kans dat de ruimte niet volledig schoongemaakt wordt (schijnschoon), dat de schoonmaak op een onverantwoorde wijze gebeurt, het biologisch afval niet (of niet volledig) wordt verwerkt, en het verwerken van vuil op een onverantwoorde wijze plaatsvindt.

Bezit je bijvoorbeeld een hotel, bioscoop, restaurant, kantoor of andere locatie waar het ondenkbare plaatsvindt dan is het laatste wat je wilt doen de schoonmaak aan je personeelsleden overlaten. Het schoonmaken van een plaats delict kan ernstige mentale en fysieke schade aanbrengen aan personen. Het is dan ook belangrijk om te begrijpen dat wanneer de schoonmaak plaats delict wordt uitgevoerd door een ongetrainde professional deze een serieus risico loopt op ziekte of verwonding.

Wij zijn 24/7 inzetbaar voor schoonmaak plaats delict en voeren werkzaamheden uit voor families, als woningbouwvereniging en andere partijen. Wij staan klaar om te helpen, wacht dus geen moment langer. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, of mail / bel ons direct via info@frissekater.nl of 085 06 08 777.