Schoonmaak na overlijden Amsterdam

Frisse Kater B.V. | 10+ Jaar Ervaring | 085 06 08 777

De schoonmaak na overlijden kan een zeer uitdagende taak zijn. Als Amsterdams bedrijf is Frisse Kater BV dé specialist van Amsterdam en omgeving in de schoonmaak na overlijden. Ons bedrijf heeft meer dan tien jaar ervaring in het schoonmaken en reinigen van extreme & uitzonderlijke situaties.

Onze focus ligt op het ontzorgen van de klant. Wij regelen alles van A tot Z, van het schoonmaken, tot het desinfecteren, ontgeuren en afvoeren van al het medisch afval. Indien gewenst kunnen wij de woning ook voor u ontruimen.

Een overlijden, en met name als het een onopgemerkt overlijden betreft, brengt vaak grote hoeveelheden lichaamsvloeistoffen met zich mee zoals bloed, urine, ontlasting en lijkvocht. Deze lichaamsvloeistoffen kunnen pathogenen bevatten waar u ernstig ziek van kunt worden. Het is daarom aan te raden de schoonmaak aan een specialist over te laten.

Frisse Kater BV is dé specialist van Amsterdam en omgeving als het gaat om schoonmaak na overlijden, zelfmoord, moord en plaats delict. Wij kunnen binnen 60 minuten al ter plaatse zijn. Onze collega’s staan 24/7 voor u klaar en zijn te bereiken via info@frissekater.nl of 085 06 08 777.

Schoonmaak na overlijden Amsterdam.
Schoonmaak na overlijden Amsterdam.

Hoe kunnen wij u helpen?

Frisse Kater BV werkt landelijk en voert door geheel Nederland specialistische schoonmaakwerkzaamheden uit. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van extreme reiniging hebben wij alle benodigde kennis en expertise in huis om een ruimte op efficiënte wijze weer naar een veilige staat terug te brengen. Indien benodigd verwijderen wij hierna ook de aanwezige lijklucht in de ruimte(s).

Een (onopgemerkt) overlijden kan enorm veel verontreinigingen creëren. Lichaamsvloeistoffen kunnen matrassen verzadigen, in vloeren trekken, of bij zeer ernstige situaties complete ruimtes of woningen onleefbaar maken. Het kan voorkomen in een nette, opgeruimde woning maar ook in zeer vervuilde woningen door jarenlange verwaarlozing of hoarding.

Wat de situatie ook mag zijn, Frisse Kater BV kan u hierbij helpen.

Kattenpis geur verwijderen d.m.v. onze eigen, unieke schoonmaakmethode.

Schoonmaak na overlijden is gevaarlijk

Het schoonmaken na overlijden is risicovol werk. Lichaamsvloeistoffen worden beschouwd als een biologisch gevaar omdat zij diverse pathogenen kunnen bevatten die tot ernstige ziektes kunnen leiden. De meest bekende hiervan zijn HIV, Hepatitis B en C. Het is daarom belangrijk dat de schoonmaak en reiniging correct wordt uitgevoerd om deze risico’s te elimineren.

Woningontruiming na overlijden

Indien gewenst kunnen wij ook de gehele woning voor u ontruimen na afloop. Het eerste traject bestaat altijd uit het schoonmaken, desinfecteren (en ontgeuren) van de plek van overlijden om de woning weer naar een veilige staat te brengen. Hierna kan door de opdrachtgever bepaald worden wat zijn of haar plannen zijn met de rest van de woning.

Als de opdrachtgever de woning ontruimt wilt hebben, brengen wij een offerte uit voor dit tweede traject. Bij akkoord regelen wij dan alle benodigde afvalcontainers en vergunningen. De woning wordt compleet leeggehaald en schoon en geurvrij opgeleverd voor de verkoop of teruggave aan de verhuurder.

Kosten

De kosten voor de schoonmaak na overlijden zijn afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. Wij gaan altijd uit van gemiddeldes gebaseerd op de situatie, echter vereist iedere situatie ook een stuk maatwerk. Enkele factoren die van invloed zijn op de prijs:

  • Hoe groot is het verontreinigde gebied?
  • Hoe lang heeft de overledene in de woning gelegen alvorens te worden gevonden?
  • Is er overlast van vliegen en ander ongedierte?
  • Wat voor type vloer ligt er in de ruimte?
  • Werd de ruimte goed bijgehouden of is deze ernstig verwaarloosd?

Hulp nodig bij de schoonmaak na overlijden in Amsterdam? Neem dan contact op met Frisse Kater BV. Wij zijn 24/7 inzetbaar en voeren werkzaamheden uit voor families, als woningbouwvereniging en andere partijen. Wij staan klaar om te helpen, wacht dus geen moment langer. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, of mail / bel ons direct via info@frissekater.nl of 085 06 08 777.

(Like ons op Facebook en deel s.v.p. dit artikel via social media zodat je anderen hiermee kunt informeren.)

Over Frisse Kater B.V.

FRISSE KATER is opgericht in september 2014 en gespecialiseerd in het reinigen van extreme & uitzonderlijke situaties. Wij opereren landelijk en zijn 24/7, 365 dagen per jaar inzetbaar. De resultaten van ons werk zijn meer dan indrukwekkend. In tegenstelling tot andere reinigingsbedrijven houden wij ons (bijna) uitsluitend bezig met de reiniging van extreme & uitzonderlijke situaties. Hierin zijn wij beslist uniek in Nederland. Door deze specialisatie kunnen wij onze klanten compleet ontzorgen, en de persoonlijke aandacht geven die zij verdienen. Onze dienstverlening is altijd persoonlijk, met een ongeëvenaarde standaard van kwaliteit en service.

T: 085 06 08 777 E: info@frissekater.nl