Schoonmaak na (dodelijk) bedrijfsongeval

24/7 Dienstverlening voor (dodelijke) bedrijfsongevallen – Landelijke dekking

Schoonmaak na (dodelijk) bedrijfsongeval

Frisse Kater B.V. | 10+ Jaar Ervaring | 085 06 08 777

Of het nou een infectieuze uitbraak betreft of (grote hoeveelheden) bloedverlies na een ernstig ongeval, onze schoonmaaktechnici staan 24/7, 365 dagen per jaar paraat voor de schoonmaak na (dodelijke) bedrijfsongevallen door geheel Nederland.

Het schoonmaken en reinigen na ongevallen is niet iets dat overgelaten zou moeten worden aan uw personeel of reguliere schoonmaker. Situaties met (veel) bloedverlies vereisen een specialistische aanpak. Onze schoonmaaktechnici beschikken over de juiste expertise en materialen om ruimtes en oppervlakken op veilige wijze schoon te krijgen. Frisse Kater BV heeft 10+ jaar aan ervaring in het reinigen van extreme & uitzonderlijke situaties. Laat ons team u compleet ontzorgen na een bedrijfsongeval.

Schoonmaak na (dodelijk bedrijfsongeval

Wanneer er een bedrijfsongeval plaatsvindt of er sprake is van een infectieuze uitbraak op de werkplek, kan dit voor veel stress zorgen. Frisse Kater BV helpt bedrijven door geheel Nederland gedurende hun meest uitdagende momenten.

Wij zijn in te schakelen voor ongelukken met zware industriële machines tot aan het reinigen van vliegtuigen. Onze schoonmaaktechnici werken efficiënt en discreet zodat er zo min mogelijk downtime ontstaat voor uw onderneming.

Bij aankomst verrichten we een initiële inspectie van de ruimte en bespreken kort met de verantwoordelijke op locatie wat er van ons verwacht kan worden. Indien dit nog niet heeft plaatsgevonden schermen wij de plek van het ongeval af om kruisbesmetting te voorkomen. Vervolgens worden alle zichtbare sporen van bloed en andere biologische vervuilingen verwijderd. Dit is tevens het meest gevaarlijke gedeelte van de werkzaamheden. Hierna worden de oppervlakken schoongemaakt, gedesinfecteerd en ontgeurd.

Trauma reiniging is geen reguliere schoonmaak

Er bestaat helaas nog het misverstand dat trauma reiniging hetzelfde is als reguliere schoonmaak. De twee diensten zijn compleet verschillend en kunnen absoluut niet met elkaar vergeleken worden.

Bij trauma reiniging na een (dodelijk) bedrijfsongeval ligt de focus op het verwijderen van bloed, lichaamsvloeistoffen, en andere potentiële ziekteverwekkers na een overlijden, ongeluk, of infectieuze uitbraak. Hierna worden de oppervlakken en/of ruimte(s) grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Vanwege het hoge besmettingsgevaar door de blootstelling aan bloed overdraagbare ziekteverwekkers zou trauma reiniging enkel uitgevoerd mogen worden door gespecialiseerde schoonmaaktechnici die beschikken over de juiste training, materialen, en expertise.

Frisse Kater BV heeft meer dan 10+ jaar aan ervaring in het reinigen van extreme & uitzonderlijke situaties. Wij werken met een unieke mix aan reinigingsmaterialen en -middelen van de hoogste kwaliteit om zo de veiligheid van onze medewerkers en opdrachtgevers te waarborgen.

Inzetbaar voor diverse situaties en locaties

Magazijn

Bedrijfsongevallen in magazijnen komen met regelmaat voor. Veelvoorkomende oorzaken van een ongeval zijn het vallen van hoogte, uitglijden, het aangereden of geplet worden door een heftruck, of het gesneden / gestoken worden door een scherp object. Na dergelijke incidenten kan het voorkomen dat er grote hoeveelheden bloed vrijkomen. Wij kunnen onmiddelijke hulp bieden bij het schoonmaken en reinigen van uw bedrijfslocatie.

Kantoor

Fysieke ongevallen op kantoor zijn vaak het gevolg van een val tegen een hard oppervlak, of het snijden aan een scherp object. Losliggende kabels, natte vloeren, en scherpe objecten zijn allerlei soorten situaties waar Frisse Kater BV mee te maken heeft gehad. Als ook het reinigen van kantoorpanden na een infectieuze ziekte uitbraak.

Bouwplaats

Dodelijke ongevallen op de bouwplaats zijn meestal het gevolg van vallen, uitglijden en struikelen. Het geraakt worden door een bouwobject. Elektrocutie. En het vastraken in of tussen gebouwen, machines of materialen. Frisse Kater BV komt met regelmaat op bouwplaatsen om schoon te maken na allerlei soorten ongevallen.

Winkels

Frisse Kater BV heeft verschillende soorten bedrijfsongevallen schoongemaakt in winkels. Dit waren over het algemeen situaties waarbij mensen zijn uitgegleden op een natte vloer, bloedvlekken door scherpe voorwerpen, en ongevallen door omvallende voorwerpen.

Bedrijfswagens en openbaar vervoer

Of het nou een ambulance, bedrijfsbus, of metro is er bestaat altijd het risico op een ongeval. Onze schoonmaaktechnici hebben allerlei soorten situaties gereinigd op de meest uiteenlopende plekken in treinen, bussen, trams, metro’s, politieauto’s, bestelbussen, bedrijfswagens, vrachtwagens en meer.

Laat ons u helpen

Het schoonmaken en reinigen na een (dodelijk) bedrijfs is zwaar en belastend werk. Laat ons u helpen om uw bedrijfslocatie op efficiënte en veilige wijze te herstellen. U bent bij ons altijd in goede handen. Wij zijn 24/7 inzetbaar en voeren werkzaamheden uit voor allerlei soorten bedrijven door geheel Nederland. Wij staan klaar om te helpen, wacht dus geen moment langer. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, of mail / bel ons direct via info@frissekater.nl of 085 06 08 777.